Visiem Latvijas skolēniem dalība Jūrmalas Ziemas sporta svētkos bez maksas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau pavisam drīz, 21.februārī, Majoru pludmalē Jūrmalā, pie Baltic Beach Hotel, pulcēsies ziemas sporta veidu entuziasti no visas Latvijas. Grandioza izklaides un sporta programma, dzīvespriecīga un uzlādējoša atmosfēra, kā arī balvu fonds 10 000 eiro vērtībā – tas viss gaida ikvienu dalībnieku Jūrmalas Ziemas sporta svētkos.

Pasākuma organizatori informē, ka Jūrmalas Ziemas sporta svētkos tiek gaidīti gan mazie sportotgribētāji, gan lielie, jo pasākuma programma būs plaša, aktīva un izklaidējoša - piemērota ikviena vēlmēm. Jūrmalas pilsētas dome ir parūpējusies, lai pasākums būtu pieejams visiem, tāpēc skolēniem no visas Latvijas un bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība ir bez maksas.

«Jūrmalas pilsētas dome vienmēr ir atbalstījusi sportiskas aktivitātes pilsētā, kā arī īpaši aicinām jauno paaudzi būt aktīviem un veseliem. Esam izveidojuši īpašu motivācijas programmu tieši Jūrmalas pilsētas skolām – veidot skolas komandu, piedalīties Jūrmalas ziemas sporta svētkos un cīnīties par populārās grupas «Musiqq» ekskluzīvu koncertu skolā. Aktīvs un veselīgs dzīvesveids ir pamats jauniešu sasniegumiem gan mācībās, gan ikdienas gaitās,» uzsver Jūrmalas pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja Indra Brinkmane.

Jūrmalas ziemas sporta svētki piedāvā «Möller's» slēpojuma 5 km, 10 km un bērnu distances, kā arī grandiozu izklaides programmu – skeletona testa braucieni, hokeja sitiena stipruma mērīšana, biatlona šaušana, bērnu radošās darbnīcas un daudzi citi pārsteigumi. Īpaši aicinātas pasākumā piedalīties ir ģimenes ar bērniem, jo, kamēr vecāki piedalīsies sacensībās, bērni varēs radoši atpūsties apsildītā teltī, ar tēju un enerģiskiem animatoriem.

Ņemot vērā ziemai raksturīgos mainīgos laikapstākļus, gadījumā, ja slēpošanai nebūs pietiekami daudz sniega, sacensības notiks «Möller's» nūjošanas un skriešanas distancēs, par to informējot jau reģistrējušos dalībniekus iepriekš.

«Būs sniegs vai nebūs – 21.februārī tiekamies Jūrmalas Ziemas sporta svētkos! Organizatori ir parūpējušies, lai ikvienam Jūrmalas ziemas sporta svētku dalībniekam pasākums sniegtu iedvesmu un uzlādētu ikdienas darbiem. Un ja TU vēl neesi pārliecināts, vai esi pietiekami sportiskā formā, – nāc uz sagatavošanās treniņiem Uzvaras parkā kopā ar Jēkabu Nākumu. Nākamais treniņš 11.februārī 15.00 – 16.30 un 19.00 – 20.30,» aicina viens no Jūrmalas ziemas sporta svētku vadītājiem, populārās grupas «Musiqq» dalībnieks Emīls Balceris.

Reģistrēšanās Jūrmalas ziemas sporta svētkiem

Reģistrēties pasākumam var mājaslapā www.maratoni.lv no 26. janvāra līdz 17. februārim. Bērniem un skolēniem, reģistrējoties līdz 17. februārim, dalība bez maksas. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējoties www.maratoni.lv līdz 9. februārim, dalības maksa ir 5 eiro; reģistrējoties no 10. līdz 17. februārim, dalības maksa – 7 eiro. Skolu komandas aicinām reģistrēties līdz 17. februārim, rakstot uz e-pastu sport@alphabaltic.lv, norādot skolēnu vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, tālruņa numuru un e-pasta adresi, kā arī izvēlēto distanci.

Kopīgie sagatavošanās treniņi ar Jēkabu Nākumu

Kopīgie bezmaksas sagatavošanās treniņi Uzvaras parkā notiks 11.februārī 15.00 – 16.30 un 19.00 – 20.30; 15.februārī 14.00 – 15.30 un 18.februārī 19.00 – 20.30. Aicinām ikvienu interesentu apmeklēt treniņus, sagatavoties Jūrmalas ziemas sporta svētkiem un vienkārši labi pavadīt laiku.

Plašāka informācija par pasākumu un Jūrmalas ziemas sporta svētku nolikums atrodams www.maratoni.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu