Gulbis ATP tenisa turnīru Roterdamā sāks pret treniņu biedru Tīmu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) turnīru Roterdamā sāks pret savu treniņu partneri Dominiku Tīmu no Austrijas.

Roterdamas 500 punktu turnīrā Gulbis, kurš pasaules rangā ieņem 13. vietu, ir izlikts ar 6. numuru. Līdz šim ar Tīmu, kurš rangā ir 45. pozīcijā, viņš ir ticies divas reizes, izcīnot uzvaru 2012. gadā Vinstonsalemā, bet pērn zaudējot ASV atklātā tenisa čempionāta otrajā kārtā.

Abiem tenisistiem ir viens treneris - austrietis Ginters Bresniks, tāpēc Gulbis un Tīms bieži vien trenējas kopā un abi ir labi draugi.

Otrajā kārtā Gulbja - Tīma spēles uzvarētājs tiksies ar spāņa Marsela Granolēra un ukraiņa Sergija Stahovska dueļa uzvarētāju.

Roterdamas tenisa turnīra galvenais favorīts ir brits Endijs Marejs, kurš izlikts ar pirmo numuru. Pērn izcīnīto uzvarētāja titulu centīsies aizstāvēt čehs Tomāšs Berdihs, dalībnieku vidū būs arī kanādietis Milošs Raoničs, šveicietis Stens Vavrinka un bulgārs Grigors Dimitrovs.

Gulbis pērn Roterdamā aizkļuva līdz pusfinālam, tajā zaudējot nākamajam uzvarētājam Berdiham.

Turnīrs norisināsies uz cietā seguma kortiem hallē. Dalībnieki sadalīs 1,6 miljonus eiro lielu naudas balvu fondu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu