NFL klubs «New England Patriots» izcīna «Super Bowl»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās Futbola līgas (NFL) finālā jeb «Super Bowl» izcīņā svētdien triumfēja «New England Patriots», kas Fīniksas Universitātes stadionā Arizonā ar rezultātu 28:24 uzveica pagājušās sezonas uzvarētāju «Seattle Seahawks».

«New England Patriots» ceturto reizi izcīnīja «Super Bowl», bet pirmo šajā dekādē. Komandai izdevās atspēlēties no rezultāta 14:24.

Par vērtīgāko spēlētāju jeb MVP atzina Tomu Breidiju, kurš izdarīja četras piespēles, pēc kurām «New England Patriots» guva piezemējumu.

Breidijs kļuvis par trešo saspēles vadītāju pēc Džo Montanas un Terija Bredšo, kuram izdevies četras reizes (2001., 2003., 2004. un 2015. gadā) iegūt «Super Bowl».

«Super Bowl» ir ASV gada sporta populārākais notikums. Šogad 30 sekunžu televīzijas reklāma spēles pārraidē maksāja rekordlielu summu - 4,5 miljonus ASV dolāru (aptuveni četri miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu