Leģendārais NHL vārtsargs Brodērs nolēmis noslēgt karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Leģendārais kanādiešu vārtsargs Martins Brodērs nolēmis noslēgt karjeru un pievienosies Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sentluisas «Blues» darbinieku korpusam, vēsta izdevums «Sportsnet», kuram pagaidām gan oficiāls apstiprinājums vēl nav izskanējis.

Uzvarām bagātākais NHL vārtsargs Brodērs pagājušajā vasarā nesaņēma līguma piedāvājumu no Ņūdžersijas «Devils» komandas, kurā bija pavadījis visu līdzšinējo NHL karjeru un decembrī pievienojās Sentluisas «Blues» vienībai, kuras sastāvā paguva aizvadīt septiņas spēles, vidēji ielaižot 2,87 ripas un atvairot 89,95 metienu.

Janvāra vidū «Blues» komanda 42 gadus vecajam Brodēram piešķīra brīvu laiku, lai pārdomātu par savu nākotni un tagad vairāki avoti izdevumam apstiprinājuši, ka kanādietis pieņēmis piedāvājumu strādāt izpilddarbu.

Paredzams, ka oficiāli informācija tiks apstiprināta ceturtdien gaidāmā preses konferencē.

Brodērs ir NHL rekordists starp vārtsargiem ar 691 uzvarētu regulārā čempionāta spēli un 124 «sausajiem» mačiem.

Kanādas vārtsargs «Devils» komandā debitēja 1991.gadā, trīs reizes iegūstot Stenlija kausu. Tāpat viņš divreiz kļuvis par olimpisko čempionu, bet četras reizes atzīts par NHL sezonas labāko vārtsargu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu