Meivezers pret Pakiao. Cīņa beidzot varētu notikt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šogad maija sākumā varētu notikt ilgu laiku gaidītā cīņa starp slavenajiem pusvidējā svara bokseriem amerikāni Floidu Meivezeru un filipīnieti Maniju Pakiao, vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN.

36 gadus vecā Pakiao pārstāvji esot izteikuši Meivezera pusei piedāvājumu, un tas, visticamāk, tiks apstiprināts, vēsta «RingTV». Tādā gadījumā cīņa notiks 2. maijā ASV pilsētas Lasvegasas «MGM Grand Garden Arena» arēnā.

Meivezers «MGM Grand Garden Arena» aizvadījis pēdējās 10 cīņas, savukārt Pakiao no pēdējām septiņām piecas.

Pakiao esot piekritis saņemt 40% no peļņas, kamēr Meivezeram tiktu 60%.

TV translāciju nodrošinātu divi kanāli - HBO un Showtime, kuri pēdējo reizi sadarbojās 2002. gadā, kad cīņu aizvadīja brits Lenokss Lūiss un amerikānis Maiks Taisons.

Meivezera pārstāvji vēl nav snieguši nekādus komentārus par iespējamo cīņu, taču tiek lēsts, ka viņš duelim varētu piekrist.

37 gadus vecais Meivezers šobrīd ir WBC un WBA versiju pasaules čempions. Savas karjeras laikā viņš aizvadījis 47 cīņas, no kurām 26 uzvarējis ar nokautu. Tikmēr Pakiao 64 cīņās guvis 57 uzvaras, no kurām 38 ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu