Krišjānis Rēdlihs: Pret «Slovan» jāsavāc visi trīs punkti (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Gaidāmajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Slovākijas vienību Bratislavas «Slovan» Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» cīnīsies par uzvaru un iespēju iegūt trīs punktus, apliecināja kluba aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Kā zināms, sestdien rīdzinieki savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 1:2 piekāpās Čehijas komandai Prāgas «Lev», bet jau svētdien gaidāma spēkošanās ar Bratislavas «Slovan».

«Cīņu pret «Lev» bijām pelnījuši uzvarēt, turklāt kontrolējām mača gaitu,» pauda Rēdlihs. «Protams, bija kļūdas, bet tas nav tik nozīmīgi. Šķita, ka šajā mačā esam vienoti un necaursitami. Vienīgais, kā viņi varēju gūt vārtus, ir pateicoties veiksmei, kas arī izdevās.»

«Lev» rezultātu izlīdzināja pamatlaika priekšpēdējā minūtē, kad vārtsargs jau bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

«Vārtu zaudējumā nevienam neko nevar pārmest. Šo vārtu guvumu varētu uzskatīt par lūzuma punktu, lai gan papildlaikā mums bija pāris iespējas iemest. Ja būtu vairāk veiksme mūsu pusē, būtu iemetuši. Vajadzēja izmantot iespējas, jo Kails Vilsons nerealizēja «bullīti», kā arī mums bija vairākas citas izdevības. It kā zaudējām tos divus punktus, taču pret «Slovan» jāsavāc visi trīs,» pauda Rēdlihs.

Kā zināms, mačs pret «Lev» rīdziniekiem bija pirmais pēc decembra pārtraukuma.

«Pārtraukumā labi pastrādājām, tāpēc ir laba bāze janvārim. Jā, pret «Lev» varbūt bijām nedaudz stīvi, bet ne tik ļoti, lai vajadzētu sākt uztraukties,» sacīja Rēdlihs, kurš izteica prieku par uzbrucēja Džeimija Džonsona atgriešanos Rīgas «Dinamo» sastāvā.

Rīgas «Dinamo» janvārī aizvadīs 12 mačus, astoņi no kuriem notiks izbraukumā. Pēc tam KHL čempionātā iestāsies vēl viens pārtraukums, kas veltīts Soču olimpiskajām spēlēm.

Ar 69 punktiem 37 spēlēs Latvijas klubs pakāpās uz ceturto vietu Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā. Trešajā pozīcijā ar 70 punktiem 39 mačos ir aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas «Donbass» vienība.

Šajā KHL sezonā spēlē 28 komandas, kas sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā. Katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 54 spēles - divas spēles (pa vienai savā laukumā un izbraukumā) ar katru līgas komandu.

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpinās Cerību kausā, ko pērn ieguva Rīgas «Dinamo».

Rīgas «Dinamo» komandai kā minimālais mērķis izvirzīts iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu