Daugaviņa lieliskais sniegums atnes Maskavas «Dinamo» uzvaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta ceturtdienas mačā izcīnīja Latvijas uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo» komanda.

Aizvadītajā mačā Harija Vītoliņa padotie ar rezultātu 7:3 viesos uzveica Omskas «Avangard» hokejistus.

Daugaviņš šajā spēlē demonstrēja teicamu sniegumu, gūstot divus vārtus un veicot vienu rezultatīvu piespēli partnerim. Savukārt Karsums šajā cīņā pie punktiem netika.

26 gadus vecais Daugaviņš laukumā pavadīja 15 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa vārtiem un lietoja trīs spēka paņēmienus.

Tikmēr 28 gadus vecais Karsums uz laukuma atradās 13 minūtes un 11 sekundes, atzīmējoties ar diviem metieniem un vienu spēka paņēmienu.

Šajā cīņā uzvarētāju rindās ar 2 gūtiem vārtiem un 2 rezultatīvām piespēlēm izcēlās bijušais Rīgas «Dinamo» aizsargs Mets Robinsons.

Šīs sezonas 39 mačos Daugaviņš guvis 16 vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles, bet Karsuma kontā 17 (7+10) rezultativitātes punkti.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas «Dinamo» ar 85 punktiem 42 spēlēs ieņem pārliecinošu ceturto vietu, bet «Avangard» ar 83 punktiem atrodas otrajā vietā Austrumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu