Podziņš beidzot atsāks treniņus pēc ilgstošas traumas ārstēšanas (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas izcelsmes hokejists Ainārs Podziņš pēc ilgstošas traumas ārstēšanas pirmdien beidzot atsāks treniņus ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Podoļskas «Vitjaz».

«Esmu ļoti sailgojies pēc hokeja. Pārāk agri izgāju uz ledus un sāku trenēties,» intervijā izdevumam «Sport-Ekspress» izteicies Podziņš, kurš sākotnēji bija teicis, ka uz ledus atgriezīsies jau novembra sākumā. «Pārāk lielās slodzes dēļ atkal izkritu no ierindas un tāpēc atveseļošanās process ieilga.»

Šajā sezonā 21 gadus vecais Podziņš piedalījies septiņās KHL spēlēs, kurās izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli.

Līdz šim pēdējo spēli KHL Podziņš aizvadījis 21.septembrī, kad «Vitjaz» ar 1:6 izbraukumā kapitulēja uzbrucēja bijušajai vienībai Rīgas «Dinamo». Pēc tam viņš tika nosūtīts uz Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Kļinas «Titan», kuras sastāvā laukumā izgāja divos mačos.

Kā zināms, Podziņš iepriekšējās trīs sezonās spēlēja Rīgas «Dinamo» komandā, bet pagājušās sezonas vidū pārcēlās uz «Vitjaz».

Podziņš ir dzimis Jūrmalā, bet agrā bērnībā kopā ar vecākiem pārcēlies uz Krieviju un kādu laiku bijis arī šīs valsts jaunatnes izlases kandidātu vidū.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu