Džerards pēc sezonas varētu pamest «Liverpool» futbola klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Angļu futbolists Stīvens Džerards gatavojas paziņot, ka viņš sezonas beigās atstās «Liverpool» klubu, kurā pavadījis 25 gadus.

Džerardam pēc sezonas beidzas līgums ar «Liverpool», tāpēc jau vairākus mēnešus notiek runas par 34 gadus vecā pussarga karjeras nākotni.

Laikraksts «Daily Express» vēsta, ka Džerards piektdien nāks klajā ar oficiālu paziņojumu. Tiek prognozēts, ka futbolists pievienosies ASV augstākās futbola līgas (MLS) komandai Losandželosas «Galaxy», kur karjeras beigās spēlēja Deivids Bekhems.

Ar janvāra mēneša pirmo datumu ir sācies transfēru jeb spēlētāju pārejas laiks, līdz ar to Džerards ir tiesīgs veikt pārrunas ar ārzemju klubiem.

«Liverpool» piedāvāja Džerardam novembrī jaunu līgumu, taču futbolists no tā atteicās, jo esot pienācis viņa karjeras beigu posms.

Džerards pievienojās «Liverpool» kluba sistēmai astoņu gadu vecumā. Futbolists komandas labā guvis 180 vārtus.

2005.gadā Džerards guva vārtus UEFA Čempionu līgas finālā, kad «Liverpool» atspēlējās no 0:3 un galā uzvarēja AC «Milan» pēcspēles soda sitienos.

Jau ziņots, ka Džerards vasarā pēc Pasaules kausa izcīņas turnīra noslēdza karjeru Anglijas izlasē, kurā viņš bija komandas kapteinis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu