Riberī atzīts par Francijas gada labāko futbolistu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas kluba Minhenes «Bayern» pārstāvošais uzbrucējs Franks Riberī atzīts par Francijas gada labāko futbolistu.

30 gadus vecais Riberī, kurš jau trešo reizi tika atzīts par Francijas labāko futbolistu, kopā ar «Bayern» vienību aizvadītajā sezonā ieguva trīs titulus (UEFA Čempionu līga, Vācijas kauss un bundeslīgas čempionāts).

Otrajā vietā balsojumā par Francijas labāko futbolistu ierindojās Pols Pogbā (Turīnas «Juventus»), bet trešo vietu ieņēma Blasē Matudī no Parīzes «Saint-Germain» komandas.

Francijas valstsvienības malējais uzbrucējs arī pretendē uz «Zelta bumbas» balvu, ko pasniedz pasaules gada labākajam futbolistam.

«Tagad man ir iemesls atkārtot Tjerī Anrī rekordu (piecas reizes atzīts par Francijas labāko futbolistu),» sacīja Riberī.

Savukārt par Francijas labāko treneri atzina Rūdiju Garsiju, kurš strādā par Itālijas A sērijas komandas «AS Roma» galveno speciālistu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu