Maksims Rešetņikovs atzīts par novembra vērtīgāko spēlētāju virslīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše, LHF

Par novembra labāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HS «Rīga/Prizma» 18 gadu vecais vārtsargs Maksims Rešetņikovs, vēsta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājas lapa.

Viņš sargājis savas komandas vārtus visās trijās novembra spēlēs un izcīnījis trīs uzvaras, vidēji ielaižot 1,002 ripas spēlē.

HS «Rīga/Prizma» komanda ar Rešetņikovu vārtos novembrī ir izcīnījusi sauso uzvaru (11:0) pār «Daugavpils» hokejistiem, kā arī 5:2 uzvaru pār HK «Ozolnieki/MONARCH» un 2:1 pār principiālajiem HK «Dinamo/Juniors». HS «Rīga/Prizma» pēc aizvadītajām sešpadsmit spēlēm ar 29 punktiem turnīra tabulā atrodas stabilā otrajā vietā, par septiņiem punktiem atpaliekot no HK «Kurbads».

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK «Kurbads» uzbrucējs Renārs Undelis, savukārt oktobrī HK «Ozolnieki/MONARCH» aizsargs Mihails Bogdanovs.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis un autoritatīvākie par hokeju rakstošie Latvijas sporta žurnālisti, kuri pēc vairākiem kritērijiem nosaka katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu