NHL vārtsargam Varlamovam draud divi gadi cietumā (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolorādo «Avalanche» krievu vārtsargam Semjonam Varlamovam izvirzītas oficiālas apsūdzības par trešās pakāpes uzbrukumu savai draudzenei Jevgeņijai Vavriņukai, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

25 gadus vecajam Varlamovam par savas draudzenes iekaustīšanu draud divi gadi brīvības atņemšanas.

Atgādināsim, ka Krievijas valstsvienības vārtsargs 31.oktobrī tika arestēts uz aizdomu pamata par uzbrukumu Vavriņukai. Pēc Varlamova draudzenes teiktā, hokejists esot viņu sitis un pazemojis.

Kolorādo «Avalanche» vārtsarga liktenis tiks izlemts šā gada 2.decembrī.

Varlamovs šosezon ir «Avalanche» komandas pirmais vārtsargs. Tāpat viņš uzskatāms par potenciālu Krievijas izlases pirmo numuru nākamā gada Soču ziemas olimpiskajās spēlēs.

Pašlaik 25 gadus vecais hokejists NHL aizvada savu sesto sezonu. Iepriekš viņš spēlējis arī Vašingtonas klubā «Capitals», kur vienu brīdi vārtsargu treneris bija latvietis Artūrs Irbe. Krievijas izlases rindās Varlamovs 2012.gadā kļuva par pasaules čempionu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu