Odoms esot vienojies ar Losandželosas «Clippers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzbrucējs Lamārs Odoms, kurš nesen ārstējās no kokaīna atkarības, vienojies par līguma parakstīšanu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Losandželosas «Clippers», vēsta «Bleacher Report».

34 gadus vecais Odoms esot ticies ar «Clippers» komandas galveno treneri Doku Riversu un vienojies par turpmāku sadarbību.

Odoms šobrīd atrodas brīvā aģenta statusā, tādēļ līgumu ar «Clippers» viņam parakstīt nebūšot problēmas. Pats basketbolists uzsvēris, ka karjeru vēlas turpināt tieši «Clippers» komandā.

Pirs nepilniem diviem mēnešiem Odoms devās uz narkoloģijas klīniku, lai ārstētos no kokaīna atkarības. Odoms narkotikas regulāri esot lietojis veselus divus gadus.

Savas karjeras laikā pieredzējušais basketbolists pasaules spēcīgākajā līgā pārstāvējis Dalasas «Mavericks», Maiami «Heat» un Losandželosas «Lakers», bet šobrīd ir «Clippers» spēlētājs.

2010. gadā Odoms kopā ar ASV izlasi uzvarēja pasaules čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu