Košečkins, Berezins un Kovāržs - KHL nedēļas labākie

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem pirmdien atzīti Vasīlijs Košečkins, Maksims Berezins un Jans Kovāržs.

Magņitogorskas «Metallurg» komandu pārstāvošais Košečkins kļuvis par nedēļas labāko līgas vārtsargu. No trijiem mačiem viņš divos nostāvēja uz nulles, atvairot 98,99% metienu, kā arī vidēji ielaižot vien 0,33 ripas.

Berezins no Ņižņekamskas «Ņeftehimik» vienības trijos mačos guva divus vārtus un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli. Tāpat viņš nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +3, kas devis nedēļas labākā līgas aizsarga godu.

Savukārt Magņitogorskas «Metallurg» uzbrucējs Kovāržs trijos mačos guva divus vārtus un izpildīja piecas rezultatīvas piespēles. Līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņš joprojām atpaliek vien no saviem maiņas partneriem Sergeja Mozjakina un Danisa Zaripova.

Tikmēr par līgas labāko jauno spēlētāju kļuvis Pētera Skudras trenētās Ņižņijnovgorodas «Torpedo» uzbrucējs Daņils Žarkovs, kurš aizvadītajā nedēļā guva vienus vārtus, tomēr tie atnesa savai komandai uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu