Taisons pirms boksa mačiem lietojis kokaīnu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais pasaules čempions boksā smagsvariem Maiks Taisons nesen izdotajā autobiogrāfijā atzinies narkotiku lietošanā pirms savam boksa cīņām.

Taisons grāmatā «Neapstrīdamā taisnība» atzinies, ka pirmo reizi kokaīnu pamēģinājis 11 gadu vecumā, bet alkoholu viņš iedzēris vēl agrākā bērnībā, kad dzīvojis Ņujorkā.

Savā autobiogrāfijā bijušais bokseris stāsta, ka 2004. gadā, kad zaudēja cīņā pret Deniju Viljamsu, viņš pilnībā bijis kokaīna ietekmē. Vēl pirms tam Taisons krāpies dopinga analīžu nodošanā, izmantojot mākslīgu fallu, kurš bijis piepildīts ar cita cilvēka urīnu.

2000. gadā viņš saņēmis arī 200 tūkstošu ASV dolāru lielu sodu pēc cīņas ar poli Andžeju Golotu, jo analīzēs konstatēts, ka Taisons lietojis marihuānu.

Narkotisko vielu reibumā Taisons bijis arī pirms 2002. gada cīņas ar Leonoksu Lūisu, kad preses konferencē pretiniekam iekodis kājā.

Autobiogrāfijā tagad 47 gadus vecais Taisons atceras arī savas attiecības ar sievietēm, kuras viņam sagādājušas daudz raižu, tostarp vairāku miljonu dolāru zaudēšanu un nonākšanu bankrotā.

Par skaistumkaralienes Dezirē Vašingtonas izvarošanu bokseris trīs gadus nosēdēja cietumā, taču Taisons autobiogrāfijā joprojām noliedz, ka būtu vainīgs, sakot, ka intīmās attiecības bijušas pēc abpusējas piekrišanas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu