Selanē karjeru varētu noslēgt KHL čempionātā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais Somijas uzbrucējs Tēmu Selanē savu profesionāļa karjeru varētu noslēgt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, pārstāvot Helsinku vienību «Jokerit», vēsta izdevums «Yahoo Sports».

43 gadus vecais hokejists jau iepriekš izteicies, ka šī viņam būs pēdējā sezona Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur viņš pārstāv Anaheimas «Ducks» komandu.

Kā zināms, ar nākamo sezonu KHL turnīrā spēlēs «Jokerit» komanda. Tieši šajā komandā viņš sāka (1988. gads) savu profesionāļa karjeru, pirms pārcēlās uz Ziemeļameriku (1992. gads).

Selanē esot labas attiecības ar «Jokerit» ģenerālmenedžeri Jari Kurri. Šobrīd varbūtība izcilā somu uzbrucēja spēlēšanai KHL tiek vērtēta ar 20 - 30%.

NHL regulārajā čempionātā viens no visu laiku labākajiem somu uzbrucējiem aizvadījis 1399 spēles, izceļoties ar 678 vārtu guvumiem un 759 rezultatīvām piespēlēm.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu