NHL krievu vārtsargu Varlamovu atbrīvo pret drošības naudu (45)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolorādo «Avalanche» Krievijas vārtsargu Semjonu Varlamovu ceturtdien atbrīvoja pret drošības naudu un atļāva ceļot, kamēr likumsargi lems par viņa iespējamo vainu uzbrukumā draudzenei.

Varlamovs nakti uz ceturtdienu pavadīja aresta telpās, līdz viņa lietu izskatīja tiesa. Denveras apgabala tiesnese Klaudija Džordane ar krievu tulka starpniecību Varlamovu informēja, ka viņu atbrīvo pret 5000 dolāru drošības naudu, un vārtsargs drīkstēs ceļot kopā ar hokeja komandu.

Varlamovam tiesa noteica vairākus aizliegumus, tostarp tuvoties savai draudzenei Jevgēņijai Vavriņukai, kura hokejistu apsūdz uzbrukumā un fiziskā ietekmēšanā.

Vavriņuka izmeklētājiem teica, ka Varlamovs viņai spēris pa krūtīm, notriecis zemē un vilcis aiz matiem, kā arī draudējis, ka piekautu viņu vēl vairāk, ja abi būtu Krievijā. Varlamova advokāts Džeks Rotole komentārus nesniedza un teica, ka savu klientu aizstāvēs tiesā.

Kolorādo «Avalanche» nākamā spēle ir paredzēta piektdien Dalasā pret «Stars». Pēc veiksmīga sezonas sākuma Varlamovs pēc statistikas rādītājiem ir viens no NHL veiksmīgākajiem vārtsargiem.

Jau vēstīts, ka policija Varlamovu trešdien aizturēja pēc apsūdzības personas nolaupīšanā ģimenē un uzbrukumā. Apstākļu noskaidrošanai Varlamovs ieradās policijā, kur viņu aizturēja.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu