Mēneša laikā Baltkrievijā uz PČ pārdod 50 tūkstošus biļešu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Mēneša laika kopš tirdzniecības sākšanas Baltkrievijā pārdotas 50 tūkstoši biļešu uz 2014. gada pasaules čempionātu hokejā, vēsta Baltkrievijas ziņu aģentūra BELTA.

Biļešu tirdzniecību sāka 30. septembrī un Baltkrievijas sporta un tūrisma ministra pirmais vietnieks Aleksandrs Gagijevs pārdošanas tempus uzskata par labiem.

Kopumā uz pasaules čempionāta spēlem pārdošanā piedāvās 680 tūkstošus biļešu. Pagaidām tirdzniecībā nonākušas tikai biļetes uz spēlēm, kas notiks «Minsk-Arena», bet uz spēlem «Čižovka Arena» biļetes sāks tirgot novembrī. Priekšsacīkstēs biļešu cena paredzēta no sešiem līdz 50 eiro, bet izslēgšanas kārtās lētākās biļetes maksā 25 eiro.

Gagijevs norādīja, ka gatavošanās čempionātam rit pēc plāna. Nobeigumam tuvojas «Čižovka-Arena» kompleksa celtniecības darbi, kuru plānots pabeigt un kompleksu nodot ekspluatācijā 10. decembrī.

Latvijas izlase spēles aizvadīs turnīra galvenajā hallē - «Minsk-Arena», kur spēlēs pret Somijas, Vācijas, Kazahstānas, ASV, Krievijas, Baltkrievijas un Šveices izlasēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu