«Samsung» visiem Soču olimpisko spēļu sportistiem dāvinās viedtālruņus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Samsung Electronics» visiem Soču ziemas olimpisko spēļu sportistiem dāvinās «Galaxy» viedtālruņus, trešdien informēja Dienvidkorejas uzņēmums.

Katrs Soču olimpiskajās spēlēs reģistrētais sportists saņems «Galaxy Note 3» viedtālruni, kura cena ir apmēram 450 latu. «Samsung» paskaidroja, ka dāvana palīdzēs sportistiem gūt un izbaudīt viedāku olimpisko pieredzi, kā arī dalīties gūtajos iespaidos ar citiem.

Savukārt ikvienam interesentam «Samsung» sola piedāvāt «Android» operētājsistēmas platformas olimpisko aplikāciju, kas nodrošinās iespēju tiešsaistē sekot olimpiskajām ziņām, rezultātiem, medaļu sadalījumam, sacensību grafikam un rekordu uzskaitei.

«Samsung» ir olimpisko spēļu sponsors, un sacensības Sočos plāno izmantot uzņēmuma mārketinga kampaņā. «Samsung» arvien izplešas viedtālruņu tirgū, tādēļ vēlas veicināt zīmola un savu produktu atpazīstamību. «Samsung Electronics» pērn reklāmas kampaņās iztērēja 10 miljardu dolāru (piecus miljardus latu).

Soču ziemas olimpiskajās spēlēs piedalīsies vismaz 3000 sportistu, startējot 15 sporta veidos un sadalot 98 medaļu komplektus. Sagaidāms, ka Latviju pārstāvēs vairāk nekā 50 atlētu, tostarp hokeja valstsvienība. Lielākajā daļā sporta veidu kvalifikācija olimpiskajiem startiem vēl turpinās.

Ziemas olimpiskās spēles Sočos risināsies no 7. līdz 23. februārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu