Karsums turpina «plosīties», «Dinamo» zaudē «Donbass»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums pirmdien izcēlies ar kārtējo vārtu guvumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, taču tas neglāba Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto čempionvienību Maskavas «Dinamo» no zaudējuma Ukrainas klubam Doņeckas «Donbass», kurā spēlē aizsargs Oskars Bārtulis.

«Dinamo» savā laukumā cieta zaudējumu ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:1, 0:0).

Tieši Karsums jau mača pirmajā minūtē atklāja rezultātu, kad viņam acīgi piespēlēja Aleksejs Cvetkovs. Tomēr, kad līdz pirmā perioda izskaņai bija atlikušas tikai divas sekundes, «Donbass» uzbrucējs Lukašs Kaspars izlīdzināja rezultātu.

Savukārt uzvaras vārtus Doņeckas vienība guva otrā perioda septītajā minūtē, kad izcēlās Peteri Virtanens.

Karsums šo maču aizvadīja maskaviešu otrajā virknējumā, laukumā pavadot 18 minūtes un 36 sekundes un veicot četrus metienus pa vārtiem. Tāpat latvietis uzvarēja vienā no trim iemetieniem.

Šīs sezonas 20 mačos Karsums guvis septiņus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Bārtulis šoreiz laukumā pabija 21 minūti un 47 sekundes, spēlējot «Donbass» trešajā aizsargu pārī. Latvieša kontā divi nesekmīgi metieni pa vārtiem.

Zīmīgi, ka šajā mačā «Donbass» sastāvā debiju piedzīvoja krievu uzbrucējs Mihails Aņisins, kurš savulaik ar «Dinamo» izcīnīja Gagarina kausu. Aņisins spēlēja Ukrainas vienības otrajā uzbrucēju virknējumā, ar rezultativitāti neizceļoties.

Uzbrucējs uz «Donbasa» klubu pārcēlās no Ņižņekamskas «Ņeftehimik» pret nākamā gada KHL drafta izvēli ceturtajā kārtā.

Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas «Dinamo» ar 41 punktu 20 spēlēs ieņem otro vietu, par vienu atpaliekot no Sanktpēterburgas SKA, kam spēle rezervē. Savukārt «Donbass» ieņem ceturto vietu - 31 punkti 19 cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu