Ļisutins, Zaripovs un Sopels - KHL nedēļas labākie

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Podoļskas «Vityaz» vārtsargs Ivans Ļisutins, Ufas «Salavat Julajev» aizsargs Brents Sopels un Magņitogorskas «Metallurg» uzbrucējs Danis Zaripovs nosaukti par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) nedēļas labākajiem spēlētājiem.

26 gadus vecais Ļisutins tika atzīts par nedēļas labāko vārtsargu. Ļisutins divās KHL spēlēs vidēji atvairīja 97,01% metienu un ielaida mazāk par vienu ripu mačā - 0,96.

Labākā aizsarga godu izpelnījās Artura Kuldas komandas biedrs Sopels. Viņš trijās cīņās izcēlās ar trijām rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Savukārt par labāko uzbrucēju tika nosaukts pieredzējušais Zaripovs, kurš trijās spēlēs iekrāja sešus (4+2) rezultativitātes punktus.

Tikmēr par labāko jauno spēlētāju kļuva Minskas «Dinamo» vienības pārstāvis Gļebs Korjagins. Baltkrievs divās spēlēs guva vienus vārtus un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +3.

[e]

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu