Rīgā un Jelgavā traumas gūst motociklisti

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā diennaktī traumas guvuši motociklu vadītāji Rīgā un Jelgavā, pavēstīja Valsts policijā.

Jelgavā, Rīgas un Izstādes ielas krustojumā, automašīnas «Audi» vadītājam, 1947.gadā dzimušam vīrietim, veicot kreiso pagriezienu, notika sadursme ar motociklu, kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes dēļ motociklam nolūza virsbūves daļa, kas sabojāja 1974.gadā dzimuša autovadītāja vadīto automašīnu «Volkswagen».

Pēc negadījuma ar smagām traumām slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs. Negadījumā cieta arī 1946.gadā dzimusi «Audi» pasažiere, kurai sniegta medicīniskā palīdzība.

Rīgā, Dzirciema ielā, 1988.gadā dzimis motocikla vadītājs pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ netika galā ar transportlīdzekļa vadību un apgāzās. Motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī kopumā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki.

Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķerti 29 automašīnu vadītāji un 13 velosipēdu vai motorolleru vadītāji. Par ātruma pārsniegšanu pagājušajā diennaktī sastādīti 257 protokoli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu