Džudistam Reško trešā vieta Eiropas kausa posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas džudo cīkstonis Viktors Reško svētdien izcīnīja trešo vietu Minskā notikušajā Eiropas kausa posmā.

Svara kategorijā līdz 100 kilogramiem Reško savā apakšgrupā aizvadīja tikai vienu cīņu, kurā uzvarēja Antonu Savicki no Ukrainas un tādējādi iekļuva pusfinālā. Tajā gan Latvijas pārstāvi pārspēja Francijas cīkstonis Klemēns Delvērs.

Līdz ar to Reško pārcēlās uz gandarījuma turnīru, kur cīņā par trešo vietu uzvarēja mājinieku Mihailu Macko.

Tikmēr dalītu septīto vietu svara kategorijā līdz 81 kilogramam izcīnīja Konstantīns Ovčiņņikovs, kurš savas apakšgrupas pusfinālā uzvarēja krievu Dmitriju Ribinu, bet finālā atzina Melvina Šola no Nīderlandes pārākumu. Latvijas pārstāvis tādējādi kvalificējās gandarījuma turnīram, kur jau pirmajā kārtā zaudēja Aleksandram Stjašenkam no Baltkrievijas.

Tāpat pie dalītas septītās vietas svarā līdz 90 kilogramiem tika Aigars Mīlenbergs, kurš savas grupas cīņās uzvarēja Domeniku Vencingeru no Šveices un zaudēja Noelam van Tendam no Nīderlandes. Gandarījuma turnīra pirmajā cīņā Latvijas pārstāvis piekāpās Sirilam Groklausam no Šveices.

Cits Latvijas pārstāvis Andrejs Tomasovs šajā pašā svara kategorijā no dalības turnīrā izstājās pēc zaudējuma pirmajā apakšgrupas cīņā, bet svarā virs 100 kilogramiem tāds pats liktenis piemeklēja arī Artūru Ņikiforenko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu