Noskaidroti OKartes Autosporta Akadēmijas stipendijas finālisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Guntars Stupelis

Otrdien, 1. oktobrī, Latvijas Mobilā Telefona galvenajā mītnē Ropažu ielā norisinājās OKartes Autosporta Akadēmijas seminārs, kurā tika noskaidroti desmit jaunieši, kuri turpinās cīņu par OKartes Autosporta Akadēmijas stipendiju savas autosportista karjeras attīstībai 10 000 eiro vērtībā.

Rīkotajā seminārā piedalījās septiņpadsmit (no divdesmit) jaunās atlases dalībniekiem. Jaunajiem autosportistiem bija iespēja uzklausīt vairāku pazīstamu personību lekcijas. Juris Binde stāstīja par sponsoru nozīmi autosportā, Pauls Timrots par sportista personību un atšķirību starp autosportistu un parastu autobraucēju, Kaspars Stupelis sniedza vērtīgus padomus par fizisko sagatavotību, Jānis Štrauss par treniņu nozīmi, bet Jānis Horeliks sniedza ieskatu par tehnikas sagatavošanu. Šajā seminārā uzstājās arī esošie OKartes Autosporta Akadēmijas rallija komandas braucēji - Ralfs Sirmacis, Emīls Blūms un Kristaps Feldmanis, kuri stāstīja par saviem sasniegumiem un komandas nozīmi autosportā.

Foto: Guntars Stupelis

Lai iekļūtu finālā, stipendijas pretendentiem bija jāuzrāda labi sportiskie rezultāti, kurus vērtēja Latvijas Automobiļu federācija (LAF), kā arī bija jāpierāda savu prasmi komunicēt sociālajos tīklos. Izvērtējot šos faktorus tika noskaidroti desmit spējīgākie jaunie autosportisti. Latvijas Automobiļu federācija izvirzīja astoņus finālistus, kuri bija uzrādījuši visprogresējošākos sportiskos sasniegumus. No rallija komisijas tika izvirzīti Jānis Krickis un Oto Patmalnieks, krosa komisija izvirzīja Beāti Klipu un Jāni Baumani. Šosejas komisija par spējīgākajiem atzina drifterus Matīsu Skudri un Reini Frīdbergu, bet standartauto komisija izvirzīja minirallistu Pēteri Dūku un supersprintistu Edgaru Grīnīti. OKartes Autosporta Akadēmijas vadība finālam nominēja arī folkreisistu Ivo Gabrānu, kurš pierādīja sevi kā komunikablu autosportistu sociālajos tīklos. Vislielāko līdzjutēju atbalstu izdevās iegūt Sandim Džeriņam, kurš uzvarēja līdzjutēju balsojumā un ieguva vietu finālā.

OKartes Autosporta Akadēmijas stipendijas attīstībai fināls norisināsies 16. oktobrī, kurā tiks noskaidrots, kurš no šiem desmit jaunajiem autosportistiem iegūs unikālu iespēju ieguldīt 10 000 eiro savas autosportista karjeras attīstībā. Finālistiem būs jāuzstājas ar iepriekš sagatavotu prezentāciju, kuru vērtēs profesionāla žūrija. Sportistam būs jāiepazīstina žūrija ar sevi un uzstādītajiem mērķiem autosportā, jāpastāsta par plānotajām mārketinga aktivitātēm un prognozēto budžetu 2014. gada sezonai, kā arī jāspēj atbildēt uz žūrijas komisijas locekļu uzdotajiem jautājumiem, parādot sevi kā komunikablu jauno autosportistu. Pēc prezentāciju uzklausīšanas tiks paziņots tas finālists, kurš iegūs OKAA stipendiju attīstībai 10 000 eiro apmērā.

Vairāk informācijas par OKartes Autosporta Akadēmiju meklējiet mājas lapā www.autoakademija.lv. Tapat aicinām sekot OKartes Autosporta Akadēmijai arī socialajos tīklos – Twitter kontā @Auto_Akademija, draugiem.lv/autoakademija, facebook.com/OKartesAutosportaAkademija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu