Undelis nosaukts par mēneša vērtīgāko spēlētāju hokeja virslīgā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Par pagājušā mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HK «Kurbads» uzbrucējs Renārs Undelis. Viņš septembrī piecās spēlēs sakrājis 14 (5+9) rezultativitātes punktus, kā arī nopelnījis tikai divas soda minūtes, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Undeļa pārstāvētā HK «Kurbads» komanda septembrī izcīnījusi četras uzvaras un ar 12 punktiem atradās pirmajā vietā turnīra tabulā.

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiks aizsākta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana.

Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no SIA «Amber Ice». Pirmais vērtīgākais hokejists tika noteikts septembrī.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis un autoritatīvākie par hokeju rakstošie Latvijas sporta žurnālisti, kuri pēc vairākiem kritērijiem turpmāk noteiks katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu