Andersons no "Dinamo" nosūtīts uz "Liepājas metalurgu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Jānis Andersons nosūtīts uz vienības fārmklubu "Liepājas metalurgs", vēsta KHL mājas lapa.

Šosezon 25 gadus vecais aizsargs piedalījies tikai vienā KHL spēlē, kad Rīgas "Dinamo" viesos tikās ar Latvijas valstsvienības uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas "Ak Bars".

Šajā mačā Andersons laukumā bija 14 minūtes un 35 sekundes, spēles protokolā atzīmējoties ar diviem metieniem pa sāncenšu vārtiem, bet maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ar Rīgas "Dinamo" komandu Andersons bija devies otrajā izbraukuma tūrē, taču nevienā no četrām spēlēm viņš laukumā neizgāja.

Nākamās trīs spēles "Dinamo" hokejisti aizvadīs savā laukumā. Ar Jekaterinburgas "Avtomobilist" (14. oktobrī), Astanas "Baris" (16. oktobrī) un Čeļabinskas "Traktor" (18. oktobrī).

Kā zināms, "Liepājas metalurgs" spēlē Baltkrievijas atklātajā čempionātā (BAČ), turnīra tabulas kopvērtējumā pašreiz ieņemot 7. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu