Rīgas VEF ceļi Eiropas kausā krustosies ar Kurtinaiti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienība basketbolā Rīgas VEF otrdien uzzināja pretiniekus ULEB Eiropas kausa izcīņā. Kļuvis zināms, ka rīdzinieki spēlēs vienā B apakšgrupā ar kluba bijušā galvenā trenera vadīto Maskavas apgabala "Himki" vienību.

Vēl B grupā Rīgas VEF būs jātiekas ar PAOK vienību no Grieķijas un Šolē "Cholet Basket" klubu no Francijas.

Lietuvas speciālista Ramūna Butauta vadītā Rīgas VEF šosezon piedalījās kvalifikācijas turnīrā ULEB Eirolīgai, taču jau pirmās kārtas spēlē ar 60:82 zaudēja Vācijas komandai Berlīnes "Alba", kas nozīmēja, ka Eirokausu sezonu turpinās Eiropas kausa izcīņas pamatturnīrā.

Pirmās kārtas spēles paredzētas 15. novembrī.

Zīmīgi, ka VEF ar "Himki" ielozēta vienā grupā arī VTB Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīrā, kur sezonas laikā spēkiem mērosies divas reizes. Pirmais mačs paredzēts jau otrdien "Arēnā Rīga".

Latvijas izlases spēlētāja Riharda Kuksika pārstāvētais Spānijas klubs "Valencia Basket" ielozēts D grupā kopā ar Ostendes "Telenet" (Beļģija), "Asvel Basket" (Francija) un Sofijas "Lukoil Academic" (Bulgārija).

Katra komanda ar katru tiksies pa reizei savā laukumā un viesos, bet astotdaļfinālā iekļūs divas spēcīgākās vienības.

Rīgas VEF kluba vadība konkrētu mērķi komandai Eirokausos nav izvirzījusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu