Sākas dalībnieku reģistrācija 22. ''Nordea Rīgas maratonam''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien oficiāli tiek uzsākta dalībnieku reģistrācija nākamā gada ''Nordea Rīgas maratonam''. Nākamais Nordea Rīgas maratons notiks 2012. gada 20.maijā. Sekojot pasaules vadošo maratonu pieredzei, arī šogad ''Nordea Rīgas maratons'' reģistrāciju uzsāk astoņus mēnešus pirms pasākuma, lai dotu iespēju visiem dalībniekiem izvēlēties atbilstošāko distanci un tai attiecīgi sagatavoties, TVNET informē organizatori.

22. Nordea Rīgas maratons

Šogad pasākums pulcēja 16 350 dalībniekus un tas ieguvis plašu starptautisko atpazīstamību Eiropā. Jau 2011.gadā Rīgā skrēja vairāk nekā 1 600 ārvalstu skrējēju no 45 pasaules valstīm un sagaidāms, ka 2012.gadā ārvalstu dalībnieku skaits varētu sasniegt jau 2 000. Organizatori cer, ka arī nākamgad Nordea Rīgas maratona vietējā un starptautiskā atpazīstamība tikai turpinās augt.

Lai nodrošinātu visu dalībnieku drošību un augstu servisa līmeni, pasākuma organizatori un partneri jau tagad uzsākuši darbu pie nākamā gada Nordea Rīgas maratona sagatavošanas. Pasākuma organizatori pateicas saviem ilgtermiņa sponsoriem un partneriem, kas palīdzēs sagatavot arī 2012.gada pasākumu – Nordea bankai, Lattelecom, Hanzas maiznīcai, adidas, Rimi un visiem citiem.

Trase un distances

2012.gadā tiks saglabāta šogad starptautiski sertificētā trase ar startu un finišu 11.Novembra krastmalā. Visu distanču dalībniekiem būs iespēja šķērsot Vanšu tiltu un aplūkot Rīgas centra skaistākās vietas. Maratona un pusmaratona dalībniekiem būs iespēja šķērsot Daugavu arī pār Dienvidu tiltu.

Dalībnieku izvēlei būs pieejamas četras distances – maratona distance (42 km 195 m), pusmaratona distance (21 km 097,5 m), 10 km distance un 5 km distance.

Reģistrācija visām maratona distancēm

Dalībai Nordea Rīgas maratonā ir iespējams pieteikties līdz 2012.gada 19.maijam, piesakoties oficiālajā mājas lapā www.nordearigasmaratons.lv un Nordea bankas filiālēs visā Latvijā. Kā jau ierasts pasākuma ģenerālsponsors Nordea banka visiem saviem klientiem līdz 2012.gada 30.aprīlim piedāvā iespēju pieteikties ar 10% atlaidi no dalības maksas.

Pieteikties visizdevīgāk līdz šī gada 31.decembrim, kad dalības maksa, ir viszemākā. Kā tradīcija palikusi arī organizatoru nodrošinātā bezmaksas reģistrācija visiem 2011.gada pasākuma vecuma grupu 1.-3.vietas ieguvējiem, dalībniekiem, kas dzimuši pirms 1947.gada 20.maija, kā arī visiem tiem uzticamajiem maratonistiem, kas piedalījušies visos 21 iepriekšējos Rīgas maratonos.

Par Nordea Rīgas maratonu

Maratons Rīgas pilsētā notiek kopš 1991.gada. 2007.gadā maratons ieguva nosaukumu Nordea Rīgas maratons. 2011.gadā pasākums pulcēja 16 350 dalībnieku no 45 pasaules valstīm. Maratonu kopš 2007.gada sadarbībā ar Rīgas domi rīko aģentūra NECom.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu