Dārziņš palīdz «Traktor» izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturto uzvaru pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs trešdien izcīnīja pagājušās sezonas turnīra vicečempione Čeļabinskas «Traktor» ar latviešu uzbrucēju Lauri Dārziņu ierindā.

Aizvadītajā mačā «Traktor» ar rezultātu 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) savā laukumā uzveica Novosibirskas «Sibirj» vienību.

Vienīgie vārti tika gūti 24.minūtē, kad izcēlās Dmitrijs Rjabikins, bet «Traktor» komandas vārtos nepārspēts palika Maikls Gārnets, kurš atvairīja visus 27 pretinieku metienus.

Dārziņš laukumā pavadīja 16 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu.

Pēc sezonas sākumā ciestām divām neveiksmēm divās cīņās nākamajos sešos mačos «Traktor» hokejisti izcīnījuši piecus panākumus, kas ar 15 punktiem astoņās spēlēs ļāvis pakāpties uz ceturto vietu Austrumu konferencē.

Tikmēr Dārziņš astoņos mačos izcēlies ar trim gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Svarīgu uzvaru izcīnīja Podoļskas «Vitjaz» komanda, kas gan bez Aināra Podziņa pieteikumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 2:2, 0:0) savā laukumā uzveica Maskavas CSKA hokejistus.

Uzvaras vārtus otrā trešdaļa izskaņā guva Sergejs Rozins.

Tāpat īpaši skaistus vārtus guva CSKA līderis Aleksandrs Radulovs, kad viņš otrās trešdaļas sākumā panāca izlīdzinājumu 1:1.

Kā ziņots, līdz šim pēdējo maču «Vitjaz» komanda bija aizvadījusi sestdien Rīgā, kad ar 1:6 kapitulēja vietējai «Dinamo» vienībai.

Rietumu konferences kopvērtējumā «Vitjaz» ar 12 punktiem deviņos mačos pakāpās uz astoto vietu.

Šajā KHL sezonā spēlē 28 komandas, kas sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā. Katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 54 spēles - divas spēles (pa vienai savā laukumā un izbraukumā) ar katru līgas komandu.

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpinās Cerību kausā, ko pērn ieguva Rīgas «Dinamo».

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu