Stouners uzvar desmitajās kvalifikācijas sacensībās šogad

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules motošosejas čempionāta 15.posma - Japānas "Grand Prix" - kvalifikācijā prestižajā "MotoGP" klasē sestdien uzvaru izcīnīja pašreizējais kopvērtējuma līderis austrālietis Keisijs Stouners no "Repsol Honda" komandas.

Stouneram šī bija jau desmitā uzvara šīs sezonas kvalifikācijas sacensībās.

Savā labākajā mēģinājumā Stouners apli veica vienā minūtē un 45,267 sekundēs, par 0,256 sekundēm apsteidzot pagājušā gada pasaules čempionu spāni Horhi Lorenso no "Fiat Yamaha" vienības.

Trešajā vietā ierindojās Stounera komandas biedrs Andrea Dovicioso no Itālijas, bet ceturtais palika vēl viens "Repsol Honda" vienības braucējs spānis Danijs Pedrosa.

Kā ziņots, Motegi trasē 24.aprīlī bija paredzēts šīs sezonas čempionāta trešais posms, tomēr tas saistībā ar Japānā notikušo postošo zemestrīci un cunami tika atcelts.

Kopvērtējumā pēc 14 posmiem līderpozīcijā ar 284 punktiem atrodas 2007.gada pasaules čempions Stouners, bet viņam ar 240 punktiem seko Lorenso. Tikmēr trešo pozīciju ar 185 punktiem ieņem Dovicioso, bet ceturtajā pozīcijā atrodas Pedrosa, kurš ticis pie 170 punktiem.

Jau vēstīts, ka pavisam "MotoGP" čempionātā šosezon notiks 18 sacensību posmi, no kuriem pēdējais būs 6.novembrī Valensijā, Spānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu