''Skonto Būve'' Rīgas "Dinamo" klubam ziedo 200 tūkstošus eiro

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

''Skonto Būve'' arī šajā sezonā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo" ziedo 200 tūkstošus eiro, TVNET informē kompānija.

200 tūkstošus eiro vērtais čeks jau tradicionāli katru sezonu ir ''Skonto Būve'' artava Rīgas "Dinamo" attīstībā un Latvijas nacionālā lepnuma stiprināšanā.

Arī šogad jaunās KHL sezonas sākumā ziedojuma čeku no ''Skonto Būve'' valdes priekšsēdētāja Gunta Rāvja rokām saņēma Rīgas "Dinamo" spēlētāji Krišjānis Rēdlihs un Mārtiņš Cipulis, kā arī hokeja komandas valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

''Klāt atkal jauna sezona, kad jūtam līdzi un esam lepni par mūsu hokeja komandu ''Dinamo'' Rīga. Ir pierādījies, ka ''Dinamo'' ir stabila vērtība gan Latvijas sportā, gan Kontinentālajā hokeja līgā, savukārt ''Skonto Būve'' ir stabila vērtība Latvijas tautsaimniecībā,'' uzskata SIA ''Skonto Būve'' valdes priekšsēdētājs Guntis Rāvis.

''Ja Rīgas "Dinamo" komanda savu profesionalitāti apliecina ledus laukumā, tad ''Skonto Būve'' - būvlaukumā. Ir prieks, ka mums kā Latvijas uzņēmējiem ir iespēja atbalstīt Latvijas hokeja komandu, skatīt aizraujošas spēles un profesionālu sniegumu, būt lepniem par saviem spēkiem un Latviju,'' viņš sacīja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu