Brodērs nobažījies par diskvalificēto NHL spēlētāju skaitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņūdžersijas "Devils" slavenais vārtsargs Martins Brodērs izteicis bažas par pirmssezonas spēlēs lielo diskvalificēto hokejistu skaitu, ziņo mājas lapa "Sports.ru"

Zināms, ka līga šovasar nolēmusi stingrāk vērsties pret pārkāpumiem. NHL vislielāko uzmanību pievērsīs situācijām, kurās hokejistiem bijuši sitieni pa galvu. Jaunās tiesāšanas pirmie rezultāti jau redzami pārbaudes spēlēs, kurās diskvalificēts liels hokejistu skaits.

"37 pirmssezonas spēlēs 12 diskvalificētie - tas ir liels skaits. Manuprāt, hokejam tas nav labi. Nevienā citā sporta veidā tādas situācijas nav," izdevumam "The New York Post" paziņoja 39 gadus vecais kanādietis.

Brodērs: "Šādi gadījumi var novest līdz haosam. Es ļoti ceru, ka lielais diskvalificēto skaits ir tikai īslaicīga parādība, kamēr puiši pierod pie noteikumiem.

Kas notiks, ja Stenlija kausa izcīņas finālā kādas komandas līderis pretiniekam spēles epizodē iesitīs pa galvu? Viņu diskvalificēs? Un vai tas izšķirs fināla likteni?"

Kanādietis arī uzskata, ka hokejistu dažādā miesasbūve neļaus pilnībā iztikt bez saskarsmes ar pretinieka galvu. "Ir spēlētāji, kuri 195 centimetrus gari. Ir arī tādi, kuru augums nepārsniedz 175 centimetrus. Un tieši viņi vienmēr būs pakļauti tādiem sitieniem."

Smadzeņu satricinājumus ārstē vairāki līgas hokejisti. No tiem pazīstamākie - NHL komandas Pitsburgas "Penguins" zvaigzne Sidnijs Krosbijs un Bostonas "Bruins" uzbrucējs Marks Savārds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu