Iguldens: Rīgas «Dinamo» komanda bija labāka katrā aspektā (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rīgas «Dinamo» komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ar Podoļskas «Vitjaz» vienību bija labāka visos aspektos, uzskata kanādiešu uzbrucējs Maiks Iguldens, kurš pašlaik pārstāv «Vitjaz», bet iepriekš karjeras laikā spēlējis arī Rīgas «Dinamo» rindās.

«Dinamo» KHL regulārā čempionāta spēlē sestdien savā laukumā ar rezultātu 6:1 sagrāva «Vitjaz» vienību. Tagad Latvijas komandai ir otrais lielākais punktu skaits līgā.

«Rīgas «Dinamo» ir laba komanda, nedeva mums daudz vietas. Viņi bija labāki katrā aspektā,» pēc mača sarunā ar Latvijas žurnālistiem atzina Iguldens, stāstot, ka viņam par Latviju ir vislabākās atmiņas. «Fani vēl joprojām ir vieni no labākajiem pasaulē.»

Iguldens Rīgas «Dinamo» komandā spēlēja 2009./10.gada sezonā. Turpinājumā viņš cīnījās Šveices un Zviedrijas čempionātos, bet pirms šīs sezonas pievienojās «Vitjaz» komandai.

«Podoļskā viss kārtībā. Šobrīd esam labā kopvērtējuma vietā,» stāstīja kanādietis. «Šobrīd vienkārši cenšamies spēlēt labāku hokeju nekā iepriekš, kad komandā bija vairāki kaušļi. Šogad vienības filozofija ir citādāka - vēlamies uzvarēt pēc iespējas vairāk mačos un tikt izslēgšanas spēlēs.»

«Pats vēlos šosezon savākt 30-40 rezultativitātes punktus, un palīdzēt komandai uzvarēt. Man patīk šī līga un hokejs, labprāt šeit paliktu arī turpmāk,» teica Iguldens.

30 gadus vecais Iguldens šīs sezonas pirmajās astoņās spēlēs izcēlies ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

KHL Rietumu konferencē pašlaik Rīgas «Dinamo» ar 18 punktiem astoņās spēlēs ieņem trešo vietu, kaut tai ir otrs lielākais punktu skaits, bet «Vitjaz», ko pārstāv arī Latvijas uzbrucējs Ainārs Podziņš, ar deviņiem punktiem atrodas astotajā pozīcijā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu