''Viasat'' arī turpmāk pārraidīs Eiropas prestižāko klubu turnīru spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

''Viasat'' mātes uzņēmums ''Modern Times Group'' (MTG) vēl uz trim gadiem ir ieguvis ekskluzīvas tiesības tiešraidēs pārraidīt UEFA Čempionu līgas un UEFA Eiropas līgas futbola spēles Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, TVNET informē kompānija.

Tiesības iekļauj pārraides bezmaksas un maksas televīzijā, mobilajās ierīcēs un internetā līdz 2014./2015. gada čempionāta beigām.

Latvijas televīzijas skatītāji otrdienas UEFA Čempionu līgas spēlēm varēs sekot līdzi kanālā TV6 un ''Viasat Sport Baltic'', savukārt trešdienas spēles un Eiropas līgas spēles būs redzamas ''Viasat Sport Baltic'' kanālā.

''UEFA Čempionu līga un Eiropas līga ir divi svarīgākie futbola čempionāti pasaulē, kas piesaista lielu skatītāju skaitu. Pagarinot šīs tiesības, mēs ne tikai nostiprinām savas pozīcijas Baltijas valstīs, piedāvājot ekskluzīvu sporta saturu, bet arī stiprinām sadarbību ar UEFA un TEAM Marketing, kas izstrādājuši un attīstījuši šos čempionātus,'' atzīst ''Viasat'' vadītāja Ilze Zoltnere.

Baltijas valstīs Čempionu līgas spēles tiek pārraidītas kopš 2002. gada, savukārt Eiropas līgas spēles kopš 2009. gada.

UEFA Čempionu līga ir Eiropas futbola klubu prestižākais turnīrs, kurā spēlē pasaules līmeņa mūsdienu futbola zvaigznes, savukārt UEFA Eiropas līga ir otrs svarīgākais turnīrs aiz Čempionu līgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu