Ābols: Abi debitanti sniegumu nesabojāja (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) debitējušie Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» spēlētāji nav sabojājuši komandas kopējo sniegumu mačā pret Latvijas uzbrucēja Aināra Podziņa pārstāvēto Podoļskas «Vitjaz» vienību, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

«Dinamo» KHL regulārā čempionāta spēlē sestdien savā laukumā ar rezultātu 6:1 (2:0, 3:1, 1:0) sagrāva «Vitjaz» vienību. Rīgas komandas rindās KHL līmenī debijas šajā cīņā piedzīvoja uzbrucējs Andris Siksnis un aizsargs Edgars Siksna.

«Pietiekoši solīdi nospēlējām visas trīs trešdaļas. Esam ieguvuši trīs punktus un gatavojamies nākamajai spēlei,» pēc cīņas izteicās Ābols. «Abi debitanti komandas sniegumu nesabojāja.»

«Vienmēr ir iespējas būt labākiem,» par sniegumu mačā pret Podoļskas klubu izteicās Ābols, kurš izvairīgi komentēja rīdzinieku pašreizējo atrašanos starp līgas trim vadošajām komandām. «Ja jau esam otrie līgā, mums tur šobrīd ir jābūt. Tomēr vēl ir tāls ceļš ejams.»

«Pretinieks visu izdarīja tā, kā nākas. Sevi pierādīja kā ātru un disciplinētu komandu,» izteicās «Vitjaz» komandas Jurijs Ļeonovs, kurš lakoniski izteicās par gados jauno spēlētāju nesūtīšanu laukumā. «Atnāciet uz treniņu un paskatieties paši.»

Četru mājas spēļu sērija tiks noslēgta pirmdien, kad Rīgas «Dinamo» tiksies ar Ņižņijnovgorodas «Torpedo», ko vada Latvijas speciālists Pēteris Skudra.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu