Horvātijas izlase pārliecinoši iekļūst EČ pusfinālā (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzvaru Eiropas čempionātā ceturtdaļfināla mačā ceturtdien izcīnīja Horvātijas basketbola izlase, kas ar rezultātu 84:72 uzveica Ukrainas valstsvienību.

Pēc līdzīgas pirmās ceturtdaļas, kas noslēdzās neizšķirti, izšķirošo izrāvienu horvāti veica otrajā spēles daļā, kad no 25:28 nepilnu sešu minūšu laikā panāca 44:29. Turpinājumā Horvātijas izlase darbojās pietiekami pārliecinoši un neļāva vairs pretiniekiem iesaistīties cīņā par uzvaru.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 23 gūtajiem punktiem bija Krunoslavs Simons, bet 14 punktus pievienoja Bojans Bogdanovičs.

Savukārt ukraiņiem ar 19 punktiem palīdzēja naturalizētais Jūdžins Džeters.

Pēc smaga zaudējuma čempionāta pirmajā spēlē Spānijai turpinājumā Horvātija sasniegusi lielisku sēriju un nu uzvarējusi jau astoņos mačos pēc kārtas.

Vēl šovakar (pl. 22) ceturtdaļfināla spēli aizvadīs Lietuvas valstsvienība, kas tiksies ar Itālijas komandu.

TVNET jau vēstīja, ka trešdien pusfinālā iekļuva pašreizējā čempionvienība Spānija, kas 1/4 finālā ar rezultātu 90:60 sagrāva Serbiju, bet Francija ar 72:62 pārspēja sacensību rīkotāju Slovēniju.

Fināls un mačs par bronzas godalgām risināsies svētdien Ļubļanā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu