Karsuma pārstāvētā «Dinamo» izcīna piekto uzvaru sezonas ievadā (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Piekto uzvaru pēc kārtas jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta sezonas ievadā sestdien izcīnīja latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā pēdējo divu gadu līgas čempionvienība Maskavas «Dinamo», ko vada Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Aizvadītā spēlē «Dinamo» viesos ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) uzvarēja uzbrucēja Aināra Podziņa pārstāvēto Podoļskas «Vitjaz» komandu.

Karsums darbojās savas komandas otrajā maiņā, uz ledus pavadot 13 minūtes un 49 sekundes. Viņa kontā divi metieni pa vārtiem kā arī uzvaras divos no trim iemetieniem.

Savukārt Podziņš spēlēja savas komandas ceturtajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus izejot tikai pirmajā trešdaļā. Atvēlētajā minūtē un 25 sekundēs uzbrucējs ne ar ko neizcēlās.

Maskavas kluba labā vārtus guva Filips Novāks un Aleksejs Sopins, bet «Dinamo» vārtsargs Aleksejs Jerjomenko tika galā ar visiem 18 sāncenšu metieniem.

«Dinamo» ar 15 punktiem piecos mačos atrodas Rietumu konferences un visas līgas pirmajā vietā, bet «Vitjaz» ar sešiem punktiem Rietumos ir sestie.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu