Navarro: Izdevās noskaņoties labai spēlei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no Spānijas basketbola valstsvienības līderiem Huans Karloss Navarro atzīst, ka ir ļoti priecīgs par svētdien izcīnīto Eiropas čempiontitulu. Viņš tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

''Esmu ļoti priecīgs. Mums izdevās noskaņoties labai spēlei, un bijām gatavi laukumā atdot visus spēkus,'' izdevumā Marca citēts Navarro. ''Nav svarīgi, ka guvu daudz punktu - galvenais, ka komanda uzvarēja. Veltu šo uzvaru savai ģimenei, bērniem un visiem, kuri strādāja šīs uzvaras labā.''

Navarro finālā pret Franciju (98:85) guva 27 punktus, kļūstot par mača rezultatīvāko spēlētāju.

Pārkers: Mēs vēl atgriezīsimies

Tikmēr Francijas nacionālās komandas saspēles vadītājs Tonijs Pārkers izteicās, ka pretinieks šoreiz bijis spēcīgāks. "Spānija uzvarēja pelnīti, taču mēs vēl atgriezīsimies,'' Lietuvas basketbola portālā "krepsinis.net" citēts Beļģijā dzimušais francūzis. ''Šis spāņu sastāvs kopā spēlē jau sešus, septiņus gadus, bet mēs esam kopā tikai divus.''

''Mums ir izveidojusies laba komanda, tāpēc kļūsim tikai labāki. Lielisku turnīru aizvadīja Noa, arī Batums 22 gadu vecumā spēlēja nozīmīgu lomu komandā. Mums ir jāsaglabā motivācija.''

''Spānijas izlase šajā turnīrā principā bija tāda pati kā pirms diviem gadiem. Vienkārši tad Serbija spēlēja ļoti labi,'' izdevumā "Sport.ru'' citēts spāņu saspēles vadītājs Hosē Manuels Kalderons.

''Uzvarai mēs noticējām tikai pāris minūtes līdz spēles beigām, kad viņiem laukumā parādījās rezervisti,'' atklāj Kalderons.

Spānija ir pirmā komanda, kas pēc 14 gadu pārtraukuma izcīna Eiropas čempiontitulu otro reizi pēc kārtas. Toreiz, 1995. un 1997. gadā to paveica Dienvidslāvija.

Jau vēstījām, ka bronzas turnīrā godalgas izcīnīja Krievijas valstsvienība, kas mazajā finālā ar rezultātu 72:68 pieveica Maķedonijas nacionālo komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu