Stouners tiek pie kārtējās uzvaras

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules motošosejas čempionāta 14.posma - Aragonas "Grand Prix" - sacensībās prestižajā "MotoGP" klasē svētdien savu astoto uzvaru šosezon svinēja pašreizējais kopvērtējuma līderis austrālietis Keisijs Stouners no "Repsol Honda" komandas.

Finišā Stouners par 8,162 sekundēm apsteidza savu komandas biedru Daniju Pedrosu no Spānijas, bet trešo vietu izcīnīja pagājušā gada pasaules čempions spānis Horhe Lorenso no "Fiat Yamaha" vienība bija trešais.

Tikmēr ceturtajā vietā ierindojās "Honda Gresini" vienības itāliešu braucējs Marko Simončelli, piekto vietu izcīnīja amerikānis Bens Spīss no "Fiat Yamaha" vienības, bet sestais bija spānis Alvaro Bautista ("Rizla Suzuki").

Kā ziņots, kvalifikācijas sacensībās Alkanjisā Stouners sestdien izcīnīja savu devīto uzvaru šosezon.

Kopvērtējumā pēc 14 posmiem līderpozīcijā ar 284 punktiem atrodas 2007.gada pasaules čempions Stouners, bet viņam ar 240 punktiem seko Lorenso. Tikmēr trešo pozīciju ar 185 punktiem ieņem Stounera un Pedrosas komandas biedrs Andrea Dovicioso no Itālijas, bet ceturtajā pozīcijā atrodas Pedrosa, kurš ticis pie 170 punktiem.

Spīss ar 146 punktiem pašlaik ieņem piekto pozīciju, bet sestais ar 139 punktiem ir septiņkārtējais pasaules čempions šajā klasē Valentīno Rosi no Itālijas ("Ducati Marlboro").

Kā ziņots, pavisam "MotoGP" čempionātā šosezon notiks 18 sacensību posmi, no kuriem pēdējais būs 6.novembrī Valensijā, Spānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu