Stouners jau devīto reizi šogad uzvar kvalifikācijas sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules motošosejas čempionāta 14.posma - Aragonas "Grand Prix" - kvalifikācijā prestižajā "MotoGP" klasē sestdien uzvaru izcīnīja pašreizējais kopvērtējuma līderis austrālietis Keisijs Stouners no "Repsol Honda" komandas.

Stouneram šī bija jau devītā uzvara šīs sezonas kvalifikācijas sacensībās.

Savā labākajā mēģinājumā Stouners apli veica vienā minūtē un 48,451 sekundē, par 0,296 sekundēm apsteidzot savu komandas biedru Daniju Pedrosu no Spānijas.

Trešais palika amerikānis Bens Spīss no "Fiat Yamaha" vienības, bet viņa komandas biedrs pagājušā gada pasaules čempions spānis Horhe Lorenso ierindojās vēl vienu pozīciju zemāk.

Kopvērtējumā pēc 13 posmiem līderpozīcijā ar 259 punktiem atrodas 2007.gada pasaules čempions Stouners, bet viņam ar 224 punktiem seko Lorenso. Tikmēr trešo pozīciju ar 185 punktiem ieņem Stounera un Pedrosas komandas biedrs Andrea Dovicioso no Itālijas, bet ceturtajā pozīcijā atrodas Pedrosa, kurš ticis pie 150 punktiem.

Spīss ar 135 punktiem pašlaik ieņem piekto pozīciju, bet sestais ar 133 punktiem ir septiņkārtējais pasaules čempions šajā klasē Valentīno Rosi no Itālijas ("Ducati Marlboro").

Kā ziņots, pavisam "MotoGP" čempionātā šosezon notiks 18 sacensību posmi, no kuriem pēdējais būs 6.novembrī Valensijā, Spānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu