Rīko bezmaksas skriešanas nodarbības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai veicinātu skriešanas kustības attīstību Latvijā, Vācijas sporta preču ražotājs «Puma» no septembra aicina ikvienu interesentu uz iknedēļas skriešanas nodarbībām «PUMA skrien» Pārdaugavā. Skriešanas nodarbības ir bez dalības maksas, un tās vada skriešanas entuziasts Lauris Lizbovskis.

Interesentiem ir iespēja divas reizes nedēļā darbdienu vakaros piedalīties «Puma Skrien» nodarbībās Pārdaugavā, pie Māras dīķa vai Lucavsalas atpūtas parkā. Skrējēju ērtībai treniņu laikā tiek piedāvāts bezmaksas dabīgais minerālūdens un mantu glabāšana.

Lai pieteiktos «Puma Skrien» nodarbībām, jāseko līdzi jaunumiem Facebook lapā (www.facebook.com/PUMASkrienLV) vai Twitter profilā (twitter.com/PUMASkrien) un jāapstiprina dalība nodarbībās.

Lauris Lizbovkis, «PUMA Skrien» treniņu vadītājs un vairāk nekā desmit maratonu dalībnieks: «Šī ir pirmā šāda veida sportiska kustība Latvijā, kuras mērķis ir skriet kopā ar domubiedriem, gūt prieku no veselīga un aktīva dzīvesveida. Kustības dalībnieku skriešanas pieredze un fiziskā sagatavotība nav būtiska – tās piemērotas gan iesācējiem, gan skrējējiem ar pieredzi.»

Skriešanas kustības «PUMA Skrien» nodarbības Laura Lizbovska vadībā tiek rīkotas no maija. Grupai augot un attīstoties, tiek aicināti arvien jauni skriet gribētāji. Dalībnieki, kas piedalās vairākos «Puma Skrien» skrējienos, saņem «Puma» FAAS 500 sporta apavus, kā arī dāvanas no kustības atbalstītājiem - «Siguldas minerālūdens» un musli «Graci».

«Manā ikdienā skriešana ieņem svarīgu lomu, tādēļ esmu ļoti priecīgs, ka piedalos šāda veida kustībā, jo varu sniegt savu atbalstu ikvienam, kurš ir izlēmis pievērsties skriešanai. Tikai kustoties un aktīvi vingrojot, cilvēks var sajusties arī piepildīts. Skriešana ir lielisks veids, kā saglabāt možu garu un fizisko formu,» atzīst Lizbovskis.

Informāciju par skriešanas vietām un jaunāko informāciju par skriešanas nodarbībām «Puma Skrien» var iegūt sociālo mediju tīklos www.facebook.com/PUMASkrienLV un twitter.com/PUMASkrien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu