Notiks tradicionālā Rīgas VEF donordiena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīt, 14.septembrī, Rīgas Olimpiskā sporta centra konferenču zālē (Grostonas ielā 6b 2.stāvā) laika posmā no plkst. 10:00 līdz 14:00 notiks ikgadējā basketbola kluba Rīgas VEF sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centru un Rīgas Olimpisko sporta centru rīkotā donordiena.

Tradīcija pirms katras jaunas sezonas sākuma ziedot asinis un aicināt to darīt arī kluba sadarbības partnerus un līdzjutējus aizsākās līdz ar kluba atjaunošanu 2007.gadā, ar labu darbu, iesaistīšanos donoru kustībā, atzīmējot leģendārās VEF meistarkomandas dibināšanu 1958.gada augustā.

Katrs, kurš rīt ziedos asinis, dāvanā saņems ielūgumu divām personām uz Latvijas čempionvienības sezonas atklāšanas spēli pret Rima Kurtinaiša vadīto VTB Vienotās līgas čempionvienību ''Himki'' ''Arēnā Rīga'' šā gada 11.oktobrī, kā arī Rīgas Olimpiskā sporta centra peldbaseina bezmaksas apmeklējumu.

Aicinām donoru dienā piedalīties ikvienu, kas vēlas ziedot asinis, lai palīdzētu nodrošināt slimnīcām nepieciešamo asins pieprasījumu un, iespējams, kādam izglābtu dzīvību.

Šodien, 13.septembrī, Valsts asinsdonoru centrs ļoti lūdz atsaukties O un AB grupu rēzus negatīvos un O grupas rēzus pozitīvos asins donorus, ziedot asinis aicina arī visu pārējo asins grupu donorus.

Papildu informācija, kas jāzina pirms asins nodošanas, pieejama Valsts asinsdonoru centra mājas lapā www.vadc.gov.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu