Latvijas hokeja virslīgai pieteikta vēl viena komanda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lhf.lv Aigars Prūsis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) saņēmusi mutisku iesniegumu no Aigara Ciprusa vadītās komandas HK „Juniors” ar lūgumu izskatīt iespēju jaunajā sezonā spēlēt Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā, teikts LHF oficiālajā mājas lapā.

Šis jautājums tika apspriests Virslīgas direktorātā, kas notika 9. septembrī LHF telpās. Līdz ar to tika izstrādāts jauns virslīgas kalendāra projekts, ar kuru var iepazīties LHF mājas lapā.

Pamatojoties uz jauno kalendāra projektu, virslīgā ir pieteikušās startēt desmit komandas: SK "Liepājas metalurgs", HK "Ozolnieki/MONARCH", DHK "Latgale", "SMScredit.lv", "Zemgale/JLSS", HS "Rīga/Prizma", HS "Rīga/LSPA", SK "Rīga’95", Lietuvas komanda "Elektrēnu Energija" un HK "Juniors".

Čempionāta pirmo spēli aizvadīs 17. septembrī.

Šogad virslīgas čempionātā nepiedalīsies "Ogres" komanda, kuras vietu ieņems Vjačeslava Nazarova trenētā "Rīga-95".

Vienībām līdz 14. septembrim jāiesniedz komandas vārdiskais pieteikums.

Kā ziņots, pagājušajā sezonā Latvijas čempionātā piedalījās deviņas komandas, bet pirms pēdējās kārtas dalību no sacensībām atsauca jau minētā "Ogres" vienība.

Izslēgšanas spēles sāksies 8.martā, bet septīto finālspēli, ja tāda būs nepieciešama, paredzēts aizvadīt 14.aprīlī.

Pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālsērijā "Liepājas metalurgs 2", kurai pievienojās spēcīgākie "Liepājas metalurga" komandas hokejisti, ar 4-0 pieveica "Ozolniekus/Monarch".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu