Komarovs: NHL iemācījos dejot un spēlēt klavieres (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Dinamo» uzbrucējs Leo Komarovs pastāstīja par savu pieredzi, spēlējot Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Toronto «Maple Leafs».

«Tā kā runāju labi angliski, problēmu man Ziemeļamerikā nebija. Ieguvu lielu pieredzi un daudz iemācījos. Piemēram, kā ģērbties uz spēlēm. «Dinamo» komandā mēs uz mačiem dodamies treniņtērpos, bet NHL - uzvalkos. Tā ir daudz smukāk,» atminējās Somijas izlases uzbrucējs.

Pagājušās sezonas 42 NHL spēlēs Komarovs atzīmējās ar 4 vārtu guvumiem, 5 rezultatīvām piespēlēm un 18 soda minūtēm. NHL lokauta laikā Komarovs pārstāvēja «Dinamo» komandu, taču, noslēdzoties tam, devās uz Ziemeļameriku.

«Toronto iemācījos arī dejot. Kopā ar «Maple Leafs» aizsargu Marku Ovuju daudz spēlējām klavieres. Deju soļus apguvu pēc ledus treniņiem, kad puiši ģērbtuvē uzlika mūziku,» atklāja KHL provokators.

Tāpat 26 gadus vecais Komarovs pastāstīja par Oļega Znaroka slaveno treniņnometni Baltkrievijā. «Pirmssezonas sagatavošanās posms Pinskā bija ļoti grūts. Dienas gāja ļoti ilgi. Visgrūtākie, protams, bija krosi.»

Kā zināms, Maskavas «Dinamo» rindas nākamajā sezonā pārstāvēs latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums. Kā izteicās Znaroks, iespējams, ka tieši Latvijas uzbrucējs spēlēs vienā maiņā ar Komarovu.

Maskavas «Dinamo» rindās Komarovs kopumā aizvadījis 188 spēles, kurās izcēlies ar 41 vārtu guvumu un 49 rezultatīvām piespēlēm.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu