Kanoe airētājiem Tintam un Prankam astotā vieta pasaules čempionātā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas kanoe airētāju divnieks Aivis Tints un Gatis Pranks sestdien izcīnīja astoto vietu Vācijā notiekošā pasaules čempionāta 1000 metru distancē.

A finālā latvieši spēja apsteigt tikai vienu ekipāžu. No kāpšanas uz goda pjedestāla viņus šķīra vairāk nekā četras sekundes.

Kā ziņots, pirms tam sestdien smaiļotājs Aleksejs Rumjancevs sasniedza A finālu pasaules čempionāta 200 metru distancē. Savā pusfināla braucienā Rumjancevs izcīnīja otro vietu, piekāpjoties vienīgi Londonas olimpisko spēļu bronzas godalgas ieguvējam tieši šajā disciplīnā Marks de Janam no Kanādas.

Citiem Latvijas sportistiem savos pusfinālos 200 metros sestdien negāja tik sekmīgi. Tā kanoe divnieks Rahmats Stromanis un Arvis Iļjins un kanoe vieniniekos startējošais Miķelis Ežmalis ieguva iespēju piedalīties B finālā, kanoe airētājai Elīnai Ēdolei, kā arī smaiļotāju divniekam Kristam Straumem un Mārtiņam Upītim sacensības noslēgušās, bet smaiļotāja Lāsma Liepa savā braucienā nemaz nefinišēja.

Tāpat sestdienas rītā aizvadīti arī vairāki braucieni par vietām. Smaiļotājs Marks Ozoliņkevičs ieņēma septīto vietu 1000 metru distances C finālā, kas kopējā ieskaitē viņam devis 25.vietu, bet smaiļotāja Digna Tuča bija otrā labākā 500 metru C finālā, izcīnot 20.vietu kopējā ieskaitē. Savukārt kanoe airētājs Dagnis Iļjins izcīnīja sesto vietu 1000 metru distances B finālā, ieņemot 15.vietu kopvērtējumā.

Pasaules čempionāts kanoe airēšanā un smaiļošanā ilgs līdz svētdienai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu