Gatavojies Vienības braucienam īpašā velodarbnīcā «Tour de France» stilā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 31. augustā, no pulksten 15.00 – 17.00 Rīga2014 informatīvajā telpā – Esplanādē – norisināsies Vienības velobraucienam veltīts pasākums, kura laikā ikviens aktīvās atpūtas cienītājs varēs aktīvi iesaistīties radošajās darbnīcās, kur būs iespēja sagatavoties velobraucienam īpašajā Tour de France stilā, TVNET informē «aģentūra» PROSPERO.

Vairs tikai nedaudz vairāk par nedēļu atlicis līdz gada lielākajiem riteņbraucēju svētkiem – 23. Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobraucienam, kas 8. septembrī norisināsies skaistajā Latvijas pilsētā – Siguldā.

Jau iepriekš ziņots, ka Vienības brauciens šogad veltīts prestižā velobrauciena «Tour de France» simtgadei. Gatavojoties lielajam notikumam, sestdien, 31. augustā Esplanādē – Rīga 2014 informatīvajā telpā – norisināsies Vienības velobraucienam veltīts pasākumus, kura laikā gaidāmas daudz interesantu aktivitāšu. No pulksten 15.00 – 17.00 darbosies radošās velodarbnīcas, kur ikvienam būs iespēja sagatavot savu tērpu un velosipēdu īpašajā «Tour de France» stilā. Šeit īpašie palīgi palīdzēs atrast piemērotāko rotu, lai Vienības velobraucienā dalībnieki izskatītos krāšņi un pretendētu uz īpašo speciālbalvu – oriģinālo «Tour de France» kreklu ar oriģinālo riteņbraucēju parakstu.

Pasākuma laikā Esplanādē būs izvietots arī īpašais foto stūris, kur būs iespējams piedalīties fotosesijā. Bildes pēc pasākuma tiks publicētas velo tautas skaitīšanas lapā www.facebook.com/cikmesesam.

Tikmēr, pateicoties Latvijas Dzelzceļa akcijai bērniem un jauniešiem būs iespēja krāsot grāmatas, kas veltītas drošībai dzelzceļa tuvumā. Esplanādē šajā laikā būs iespēja arī reģistrēties Vienības velobraucienam, kā arī saņemt vērtīgus padomus par ērtu nokļūšanu velobrauciena vietā un citām būtiskām lietām.

Arī šogad Vienības brauciens norisināsies trīs dažādās distancēs - LOK sporta šosejas brauciens (100 km), SEB kalnu divriteņu brauciens (44 km) un ITERA tautas brauciens (37.5 km). Pasākumā aicināti piedalīties visi interesenti, sākot no 12 gadu vecuma. Dalībnieki tiks vērtēti dažādās vecuma grupās - zēni, meitenes, jaunieši, juniori, sievietes, vīrieši un seniori.

Pieteikšanās nozīmīgajam velobraucienam turpinās arī Igo Japiņa sporta aģentūras mājas lapā velo.lv. Šobrīd dalības maksa jebkurā no trīs distancēm jauniešiem un pensionāriem ir 10 Ls, bet pārējiem - 15 Ls. Plašāka informācija atrodama velo.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu