Mančestras «United» un «Chelsea» cīnās neizšķirti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta centrālajā spēlē pirmdien čempionvienība Mančestras «United» ar 0:0 savā laukumā spēkojās pret Londonas «Chelsea» futbolistiem.

Pirms šī mača daudzi eksperti prognozēja lielu vārtu birumu no abām komandām, taču gan «United», gan «Chelsea» galveno uzmanību pievērsa savu vārtu drošībai.

Aktīvākais šajā cīņā bija Mančestras futbolists Veins Rūnijs, kurš sev un saviem partneriem izveidoja vairākas lieliskas vārtu gūšanas momentus.

«Uzskatu, ka mača iznākums ir taisnīgs,» pēc cīņas atzina «Chelsea» speciālists Žozē Mourinju. «Neviena no komandām nepierādīja, ka ir labāka par pretinieku.»

Jāizceļ, ka šis mačs bija pirmais Mančestras «United» galvenajam trenerim Deividam Moizam. Viņš vasarā kļuva par Aleksa Fergusona aizstājēju.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā «Chelsea» ar septiņiem punktiem trijos mačos ieņem pirmo vietu, bet «United» ar četriem punktiem divās spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu