Rīgas «Dinamo» saņem 200 tūkstošus eiro vērtu ripu (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kontinantālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» sezonas atklāšanas svētkos svētdien tika sveikts ar 200 tūkstošus latus vērtu un pusotru metru lielu ripu.

Ripa ir dāvana Rīgas «Dinamo» komandai no tās galvenā atbalstītāja «Skonto Būve», kas, paužot atbalstu un novēlot veiksmi jaunajā sezonā, ripu pasniedza arī kā simbolisku ziedojuma čeku.

Foto: Publicitātes foto

«Šī, iespējams, ir vērtīgākā ripa Rīgas «Dinamo» vēsturē, un tas ir «Skonto Būve» ieguldījums, lai jaunā sezona komandai būtu īpaši veiksmīga. Ar «Dinamo» komandu esam kopā jau piekto sezonu, un ir bijušas gan veiksmīgākas, gan pieticīgākas sezonas, bet komanda sevi ir apliecinājusi kā cīnītājus. Un par to ir īpašs gandarījums, jo «Dinamo» ir iedvesmas avots jaunajiem sportistiem, gan arī ceļ mūsu nacionālo lepnumu un pašapziņu. Komandai gribētu novēlēt, lai visas ripas šosezon ir tikpat pamanāmas kā «Skonto Būve» dāvinātā un lai neviena no tām neiet mūsu komandas vārtos!» ripas pasniegšanā novēlēja «Skonto Būve» valdes priekšsēdētājs Guntis Rāvis.

200 tūkstošus eiro vērtais čeks jau tradicionāli nu jau piekto sezonu ir «Skonto Būve» artava «Dinamo» attīstībā un Latvijas nacionālā lepnuma stiprināšanā.

Foto: Publicitātes foto

Sveicot komandu jaunajā sezonā un iedvesmojot to uzvarām un augstiem sasniegumiem, vērtīgās un lielās ripas pasniegšanā palīgos tika aicinātas Latvijas Nacionālā baleta dejotājas.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu