Stouners Indianapolisā izcīna septīto uzvaru šosezon

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules motošosejas čempionāta 12.posmā - Indianapolisas "Grand Prix" - prestižajā "MotoGP" klasē svētdien triumfēja pašreizējais kopvērtējuma līderis austrālietis Keisijs Stouners no "Repsol Honda" komandas.

Šī Stouneram bija trešā uzvara pēc kārtas, kā arī septītais panākums šosezon.

Stouners sacensības uzsāka no pirmās pozīcijas un finišā par 4,828 sekundēm apsteidza savu komandas biedru spāni Daniju Pedrosu, kurš startēja no ceturtās pozīcijas.

Tikmēr trešo vietu izcīnīja "Fiat Yamaha" vienības amerikāņu braucējs Bens Spīss, kurš Stouneram zaudēja 10,603 sekundes.

Vēl pirmajā sešiniekā iebrauca pagājušās sezonas pasaules čempions spānis Horhe Lorenso no "Fiat Yamaha" vienības, Stounera un Pedrosas komandas biedrs Andrea Dovicioso no Itālijas un spānis Alvaro Bautista ("Rizla Suzuki").

Kopvērtējumā pēc 12 posmiem līderpozīciju ar 243 punktiem saglabāja Stouners, bet viņam ar 199 punktiem seko Lorenso. Tikmēr trešo pozīciju ar 174 punktiem ieņem Dovicioso, bet ceturtajā pozīcijā atrodas Pedrosa, kurš ticis pie 130 punktiem.

Savukārt Spīss ar 125 punktiem pašlaik ieņem piekto pozīciju, bet sestais ar 124 punktiem ir septiņkārtējais pasaules čempions šajā klasē Valentīno Rosi no Itālijas ("Ducati Marlboro"), kurš aizvadītajās sacensībās finišēja desmitajā vietā.

Kā ziņots, pavisam "MotoGP" čempionātā šosezon notiks 18 sacensību posmi, no kuriem pēdējais būs 6.novembrī Valensijā, Spānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu