Kulda: Rīgas «Dinamo» līgumu man nav piedāvājuši (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas hokeja valstsvienības aizsargs Artūrs Kulda, kurš šobrīd ir brīvais aģents, sarunā ar TVNET sniedza nelielu ieskatu par savu šā brīža situāciju, meklējot jaunu darba vietu.

«Šobrīd trenera uzraudzībā aizvadu aktīvus sausos treniņus,» atklāja aizsargs. «Tāpat pēc iespējas vairāk cenšos apmeklēt ledus nodarbības. Aģents aktīvi strādā un cenšas sagādāt pēc iespējas labāku līgumu. Pagaidām nekā jauna nav. Ceru, ka drīzumā viss nokārtosies.»

Pagājušās sezonas sākumā 25 gadus vecais Kulda parakstīja viena gada līgumu ar KHL klubu Novosibirskas «Sibirj». 50 KHL čempionāta mačos Kulda izcēlās ar 9 vārtu guvumiem, 6 rezultatīvām piespēlēm, 55 soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -3.

«Tiešām nezinu, vai došos uz Nacionālo hokeja līgu (NHL), vai spēlēšu KHL, viss atkarīgs no līguma nosacījumiem,» piebilda Kulda.

Visai rūgtu pieredzi Kulda guva aizvadītās sezonas izskaņā, kad atgriezās Vinipegas «Jets» vienībā, taču tās sastāvā neizvadīja nevienu maču. «Ja līgumu pieņemšu NHL, tad tas noteikti būs vienvirziena,» sacīja aizsargs, kurš lika noprast, ka nevēlas «kulties» pa fārmklubiem.

Vaicāts, vai aizsargs ir saņēmis piedāvājumu no pašmāju komandas Rīgas «Dinamo», Kulda atbild kodolīgi: «Līgumu Rīgas «Dinamo» man nav piedāvājuši un interesi nav izrādījuši.»

Treniņnometnes durvis NHL atvērsies 11. septembrī, bet NHL sezonai starts tiks dots 1.oktobrī. Savukārt KHL sezona sāksies jau 4. septembrī.

NHL kopumā Kulda aizvadījis 15 mačus, atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm, astoņām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu